Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και φύση  Οταν ακουσεις τα σκυλια να γαβγιζουν και να σε κοιταζουν περιεργα, προσπαθωντας εναγωνιως να σου μιλησουν, οταν ακουσεις τις γατες να νιαουριζουν σαν τρελλες, πρεπει να ετοιμαστεις...!!! Εκεινο το βραδυ θα κουνηθεις πολυ...!!!

 Ο μυθικος Εγκελαδος, εχει ηδη εγερθει απο τον βαθυ ληθαργο του και ετοιμαζεται να τρανταξει, με κεντρο βορειως της νησου του Πελοπα, ολακερη την Ελλαδα...!!! 

Σου εχω ξαναπει πολλακοις, οτι η μανα του η Καλντερα, βραζει και ειναι εξαγριωμενη, απο την αδικια, την ανοησια και την προδοσια...!!! 

Σταυρωσε τις κολωνες και την πορτα του σπιτιου σου με ευχελαιο και προσευχησου ο Χριστος να στεκεται μαζι μας μεσα στο σπιτι μας και η μεγαλοχαρη Παναγια μας να το σκεπαζει με το πεπλο της και μην λησμονησεις, να ψελλισεις, την ευχη, οταν αυτο συμβει, εκλιπαρωντας για το ελεος του Κυριου...!!! 

Σταματα να εισαι αλλαζονας, νομιζοντας οτι τα γνωριζεις ολα, σταματα να συμβιβαζεσαι με το αδικο, γιατι η ταπεινωση θα ερθει οτι και αν γινει...!!! 

Μαζι της ομως θα ερθει και η αληθινη Ελευθερια...!!! 

Καλη σου τυχη...!!! 

Η Ιερα του Νεμεσις, ειναι ηδη εδω...!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε