Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η νέα σημαία του ελληνικού Τουρισμού


«Πώς μπόρεσα να ζήσω 49 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να έχω επισκεφθεί ως τώρα τα ελληνικά νησιά; Είναι πανέμορφα! Yassou Mykonos θα επιστρέψω».
Δεν τα είπε κανένας… Ελληναράς που δε βλέπει τίποτε μπροστά του παρά μόνο τη χώρα τους. Τα έγραψε ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Οσκαρ Αυστραλός ηθοποιός Ράσελ Κρόου που έζησε τον ελληνικό του μύθο στο Αιγαίο.
Κι αυτά ακριβώς τα λόγια πρέπει να πάρουμε και να κάνουμε σημαία του τουρισμού μας. Η Ελλάδα, το λένε όλοι, είναι από τα ομορφότερα οικόπεδα του πλανήτη. Οποιος έρχεται μια φορά στα μέρη μας μαγεύεται από την ομορφιά της, αυτή που εμείς θεωρούμε δεδομένη. Κι όμως, άνθρωποι πάμπλουτοι και κοσμοταξιδεμένοι όπως ο Κρόου μένουν έκπληκτοι μπροστά σ’ αυτό που βλέπουν. Φανταστείτε, ο ηθοποιός μίλησε έτσι για τη Μύκονο. Που να  ερχόταν στη Σαντορίνη ή να πήγαινε σε άλλα νησιά του Αιγαίου.
Για να αποδειχθεί άλλη μια φορά ότι πρέπει τον τουρισμό μας να τον διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού. Τι δάνεια, Μνημόνια, ομόλογα και πράσινα άλογα. Από τη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό θα βγούμε από την κρίση. Ας μην αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία ότι φέτος θα έρθουν 17 εκατ. ξένοι επισκέπτες. Ας τους κάνουμε 20 και 25 εκατ. τους τουρίστες, με καλές υπηρεσίες, χαμόγελο και την αθάνατη ελληνική φιλοξενία.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε