Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! - ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ 
ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ.

Μπραβο Πατερες.

Καιρος ηταν.

Μας κανετε υπερηφανους.

Κατεβητε 10.000 κληρικοι στους δρομους.

ΕΣΕΙΣ μπορειτε να διωξετε τους Νεοοθωμανους, που απομυζουν το αιμα του λαου.

Σε μια νυχτα μπορειτε να γκρεμισετε την ...Λερναια υδρα των Προσκυνημενων και ξευτελισμενων και δοσιλογων πολιτικων.

Σταματηστε την τυραννια του λαου.

Μπορειτε.

Μιμηθειτε τους Γεωργιανους.

Αδειασαν οι Εκκλησιες.

Κατεβητε στους δρομους για να γεμισουν και παλι οι εκκλησιες.

Οι τυραννοι στην κρεμαλα.

Πρεπει οι 10.000 κληρικοι να μπειτε στην καταληφθεισα Βουλη, για να διωξετε τους ματσατους και χλιδατους βολεμενους και Προσκυνημενους πολιτικους.

Πατερες φτανουν οι πολλες τελετες.

ΤΩΡΑ στα ΟΠΛΑ.





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΙΕΡΕΙΣ 

ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

iereis 




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν περί τους 40 κληρικους, ενώ ο κόσμος που περνούσε τους χειροκροτούσε.

Αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής.
Η δε εικόνα των ρασοφόρων να πρωτοστατούν σε διαμαρτυρίες εναντίον της φίμωσης της δημοκρατίας, μας γεμίζει υπερηφάνεια! Και καταξεφτιλίζει τους δήθεν «δημοκράτες» υβριστές τους, που έβγαλαν...αφρούς από αυτήν!!! ΕΥΓΕ στον Σεβασμιώτατο Καλαβρύτων Αμβρόσιο!!! Την ώρα που όλοι μας καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας, εκείνος χτυπά πένθιμα τις καμπάνες των εκκλησιών στα Καλάβρυτα κι έστειλε τους ιερείς της Μητρόπολής του να διαμαρτυρηθούν! Μήπως θά' πρεπε και άλλοι Μητροπολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του; Κι όλοι μαζί, Κλήρος και Λαός, να διαδηλώσουν εναντίον του εν λόγω νομοσχεδίου; 

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε