Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

George x 2! κύριε, κύριε, εσείς οι αποπάνω να προσέχετε και λίγο τους αποκάτω...

Γράφει η Δέσποινα
Η ευχή μας έγινε πραγματικότητα! Ο κ. Παπαμανώλης οχι μονο μας έστειλε και δεύτερη ενημέρωση σχετικά με τα όσα λέει και κάνει στην Βουλή (καθώς και εκτός αυτης) αλλά και μια απο τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε λάβει ever! Η λεζάντα της είναι "George x 2!" ενω στο ενστανέ ο κ. Παπαμανώλης εμφανίζεται κεφάτος και θαρρετός, σε αντίθεση με τον κ. Παπακωνσταντίνου που έχει μια έκφραση απορίας (τι ήρθε να μου πεί ο κύριος....) καθώς και προβληματισμού, προφανώς ως αποτέλεσμα της ανταρσίας των κυβερνητικών βουλευτών που τους πήρε ο πόνος για τον τζόγο και για το ποσοστό που σκαρφίστηκε να εισπράτει το κράτος (βλ. οπαπ) απο τους "μηχανάκηδες" σε αντίθεση με άλλα οξύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και για τα οποία δεν υπήρξαν ενστάσεις....

"Εμάς, κύριε, δεν μας ενδιαφέρουν τα φρουτάκια, κι αμα θέλετε το ψηφίζουμε το νομοσχέδιό σας, εμάς μας ενδιαφέρει να μην αυξήσετε το νησιώτικο ΦΠΑ" φανταζόμαστε οτι θα λέει στον υπουργό οικονομικών ο βουλευτής Κυκλάδων....

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Όλοι αντιλαμβανόμαστε το θεσμικό και σπουδαίο ρόλο της αντιπολίτευσης αξιωματικής και ελάσσονος στα πλαίσια του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Όμως στις πραγματικά δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που περνά αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας, πέρα από κάθε μικροπολιτικό ή κομματικό συμφέρον, θα πρέπει να κυριαρχεί η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η κοινή προσπάθεια εξόδου από αυτή την κρίση.
Είναι το ελάχιστο αβάσιμες και ανεύθυνες, οι πληροφορίες που διοχέτευσαν χθες οι συνάδελφοι βουλευτές της Ν.Δ. περί κατάργησης του Φ.Π.Α. στα νησιά.
Με αφορμή την κινδυνολογία και την αβεβαιότητα που επιθυμούν για μια ακόμη φορά να διασπείρουν, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και στους νησιώτες συμπολίτες μας, κύκλοι τις αντιπολίτευσης, σε συνάντηση που επιδίωξα και πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το συγκεκριμένο θέμα, μου εξέφρασε κατηγορηματικά για άλλη μια φορά, τόσο την βούληση του αλλά και της Κυβέρνησης, να μην αλλάξει το ευνοϊκό καθεστώς του Φ.Π.Α. στα νησιά μας.
Έτσι λοιπόν θέλω και εγώ με την σειρά μου να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι ουδεμία πρόθεση, σκέψη, συζήτηση και βούληση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει για αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε