Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Εισαγωγές βενζίνης σχεδιάζουν οι πρατηριούχοι


Έτοιμοι δηλώνουν οι βενζινοπώλες στη βόρεια Ελλάδα να προχωρήσουν σε εισαγωγές βενζίνης από την γειτονική Βουλγαρία, που είναι η φθηνότερη χώρα της Ευρώπης στην αμόλυβδη βενζίνη.

Μιλώντας στο δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Δημήτρης Μακρυβέλιος τόνισε ότι αυτό μπορεί να γίνει, καθώς υπάρχει ελεύθερη αγορά και πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο η μέση τιμή της αμόλυβδης μπορεί να υποχωρήσει πάνω από 50% αν και εφόσον η ελληνική κυβέρνηση το επιτρέψει.

Σύμφωνα με το νόμο, για να γίνει κάτι τέτοιο οι βενζινοπώλες θα πρέπει να τηρούν αποθέματα ασφαλείας, ωστόσο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παρακαμφθεί με μια απλή τροποποίηση του νόμου.

Εν τω μεταξύ, πάνω από 1,70 ευρώ το λίτρο πωλείται η αμόλυβδη βενζίνη σε αρκετές τουριστικές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων.

Υψηλότερη η τιμή της αμόλυβδης είναι στην Κρήτη και ακολουθούν νησιά των Κυκλάδων, η Μυτιλήνη και η Σάμος.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε