Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Είναι υπαιτιοι οι μικροεπιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις;

Ας έχουνε βάλει όλους σε ένα τρυπακι να πιστεύουμε ότι για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα είναι υπαιτιοι οι μικροεπιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις! Ένα απλό παραδειγμα θα πω!
Απλά αναλογιστείτε πόσα ειναι τα μαύρα χρήματα δηλαδή τα χρήματα τα οποία βγάζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες χωρίς να πάρει δραχμή το κράτος!Αυτό που θέλω να πω είναι ότι συγκριτικά η διαφορά ειναι τεράστια!Κατ'επέκταση εχουμε μπει σε μία λογική να σκεφτόμαστε αυτο που τους συμφέρει!Σκεφτείτε επίσης ότι ένας μέσος ανθρωπος μεσαίου εισοδήματος φορολογείται το ίδιο δηλαδή με τον ίδιο συντελεστή φορολογίας με εισοδήματα τύπου Λάτση Κόκκαλη!Αν πιστεύετε οτι αυτό δεν ειναι άδικο και για την κρίση φταέι ο μικροεπιχειρηματίας που δεν χτυπάει αποδείξεις τότε λυπάμαι αλλά μάλλον κέρδισαν...!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε