Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ξεπουλάνε τα δωμάτια οι ξενοδόχοι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS4u7OWVghuVuJrWPIwFkfba-Evxhs7sPQr48fSFT4iZW-R3Uey0qPhxinQeXH4_QhORqREaWN7UNpam9bDEPMnu8yOqvcn8RWy7wVQIhPPVENCmL6qSKUuCIdGeE9lHbOY-eJYeaORVJO/s1600/LimaniPigadiaByNight.jpg

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις κοινωνικές αναταραχές, φαίνεται οτι ψαλίδισαν τελικά το όνειρο των επιχειρηματιών ,οι οποίοι υπό τον κίνδυνο μαζικών λουκέτων εύχονται η φετινή σεζόν να είναι τουλάχιστον ίδια με αυτή του 2009. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για ''ξεπούλημα'' των καταλυμάτων τους, ωστόσο ο απλός κόσμος μιλά για εξορθολογισμό των τιμών του ελληνικού τουρισμού που τόσα χρόνια λειτουργούσε ανεξέλεγχτα με καθεστώς υπεραξίας.Η έρευνα του Newsit για τις τιμές των καταλυμάτων, επιβεβαιώνει τον πανικό του τουριστικού κλάδου αφού μπορεί κανείς να βρεί δωμάτια με 10 ευρώ.

Κάρπαθος ( από 15 ευρώ )

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά, ο κ. Γιώργος Νοταράς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Lefkos Village, προσφέρει το δίκλινο δωμάτιο από 25 ευρώ την βραδιά ενώ το μονίκλινο από 15 ευρώ. Πρόκειται όπως γράφει η ιστοσελίδα του, για ένα πολυτελή ξενοδοχείο με πισίνα και υψηλές παροχές. Μιλώντας στο Newsit, επισημαίνει την επικινδυνότητα της φετινής σεζόν τονίζοντας πως μόνο με χαμηλές τιμές μπορεί να υπάρξει πελατεία.

Ρόδος ( Φαληράκι από 10 ευρώ)

Στο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, με λίγη τύχη μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο με 10 ευρώ το άτομο, αρκεί να κάνετε κράτηση νωρίς. Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Villa Panagos βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και προσφέρει ποιότητα στο επισκέπτη σε αυτή την τιμή σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.Το Newsit επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη, κ. Βασίλη Πανάγο ο οποίος αναφέρει πως δεν πρόκειται να αυξήσει τις τιμές αλλά ούτε και να τις χαμηλώσει περισσότερο.

Τήνος ( από 12 ευρώ)

Στην Τήνο,στην καρδιά της πόλης η κ. Βιργινία Σανταμούρη, ιδιοκτήτρια του Virginia rooms, προσφέρει δωμάτια που ξεκινούν από 12 ευρώ την διανυκτέρευση. Όπως υποστηρίζει η ίδια, χαμηλώνοντας τις τιμές η πελατεία της παραμένει σταθερή αλλά δεν κρύβει και το αγχος της για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Θάσος ( από 20 ευρώ )

''Tο βλέπω πολύ δύσκολο αυτό το καλοκαίρι για τον τουρισμό'', λέει στοNewsit o Νίκος Παπάνθιμος, ιδιοκτήτης του συγκροτήματος δωματίωνPapanthimos village. '' Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, ξεκινούν από 20 ευρώ το δίκλινο και γίνονται και καλύτερες προσφορές αν υπάρξουν πολλές διανυκτερέυσεις'' επισημαίνει.

Κερδίστε έκπτωση κλείνοντας διακοπές μέσω internet

Ευκαιρίες για φθηνές διακοπές προσφέρει και το διαδίκτυο αρκεί να ψάξετε. Κλείνοντας τις διανυκτερέυσεις σας μέσω συγκεκριμένων siteμπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 50% έκπτωση.

Συγκεκριμένα:

Κρήτη ( από 112 στα 17 ευρώ)

Κλείνοντας μέσω του hotelsonline στο ξενοδοχείο Villa Paradise στο Ηράκλειο πληρώνετε 17 ευρώ το άτομο το διαμέρισμα όπως γράφει η ιστοσελίδα . Διαφορετικά κοστίζει 112 ευρώ την βραδιά με προσφορά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Χανιά ( από 55 στα 40 ευρώ)

Στο ξενοδοχείο Mediterannean 2 άτομα με πρωινό 40 ευρώ και για 7 ημέρες κράτηση πληρώνετε 6 ημέρες γράφει το hotelsonline .Διαφορετικά 55 ευρώ την βραδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Μύκονος (από 70 στα 39 ευρώ)

Αν κάνετε κράτηση μέσω του hotelbookers στο ξενοδοχείο Ilio Marisμόνο 39 ευρώ το δίκλινο όπως γράφει το site. Διαφορετικά 70 ευρώ το δίκλινο σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Κεφαλλονιά ( από 55 στα 27 ευρώ)

Στο ξενοδοχείο Karavados Βeach μέσω του hotelbookers 27 ευρώ το δίκλινο όπως γράφει στο site. .Διαφορετικά 55 ευρώ το δίκλινο σλυμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Προσοχή στους απατεώνες

Όταν κάνετε κράτηση μέσω του διαδικτύου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολίτες εξαπατήθηκαν και έχασαν τα χρήματά τους από απατεώνες και τελικά η κράτηση δεν υπήρξε ποτέ. Πριν λοιπόν αποφασίσετε να πληρώσετε με κάρτα ή σε κάποιον λογαριασμό που σας δίνουν ελέγξτε τα παρακάτω:

-Δείτε αν στην ιστοσελίδα υπάρχει τηλέφωνο ή mail επικοινωνίας με το πρακτορείο. Καλό θα ήταν να μιλήσετε και τηλεφωνικά μαζί τους.

-Αν η τιμή σας φανεί πολύ ελκυστική, τηλεφωνήστε στο ξενοδοχείο και ρωτήστε αν συνεργάζεται με το συγκεκριμένο διαδικτυακό πρακτορείο.

-Συνήθως,μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κράτησης, εμφανίζεται η σελίδα επιβεβαίωσης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει όλα τα στοιχεία της κράτησής σας, όπως τον αριθμό κράτησης και συνήθως έναν κωδικό pin. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε την επιβεβαίωσή σας online .

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε