Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Σαντορίνη στο … πιάτο σας!

http://1.bp.blogspot.com/_I9xD1A4lkjQ/TATXPVzVHDI/AAAAAAAAEGM/Lq-P6GtXU98/s1600/_MG_3374_santorini.jpg
Δεν βρίσκονται στην Σαντορίνη, έχουν όμως το όνομά της!
Πρόκειται για εστιατόρια τα οποία στην πλειονότητά τους βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία κι ενα στον Καναδά, που προσφέρουν στο κοινό τους ελληνική κουζίνα ενώ δεν λείπουν και οι «σπεσιαλιτέ» από την Σαντορίνη αλλά και άλλες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Εμείς, μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet σας παρουσιάζουμε αυτούς τους χώρους που παρέχουν, όπως σας προτείνω να δείτε στις σελίδες τους, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Επίσης, υποσχόμαστε τις αμέσως επόμενες ημέρες να επικοινωνήσουμε με τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων και να τους καλέσουμε να μιλήσουν στο ραδιόφωνο για την επιλογή τους να «βαφτίσουν» το κατάστημά τους με το όνομα του νησιού, για τα πιάτα που προσφέρουν, για την εμπειρία τους από αυτήν την δουλειά στο εξωτερικό, καθώς και για την ανταπόκριση και τα σχόλια των Ελλήνων και Αμερικανών πελατών τους!


Cafesantorini

Santorinichicago

Santorini.mn

Santorini. sf

Santorini. co

Santorinirestaurant

http://exoumekaileme.blogspot.com/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε