Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Δημοσιεύουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ενορίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο Θήρας που συντάχθηκε με σκοπό να προστατεύσει τους ευλαβείς χριστιανούς από την προκλητική συμπεριφορά των μαρτύρων του Ιεχωβά που δρούν στην τοπική κοινωνία έχοντας δική τους αίθουσα και αδιαμαρτύρητα προσυλητίζουν τους κατοίκους του Εμπορείου Θήρας. Σε τέτοιες στιγμές ας θυμόμαστε τα λόγια του Κυρίου μας στους μαθήτες του λίγο πριν την προδοσία του Ιούδα: "Τί καθεύδετε; ἀναστάντες προσεύχεσθε, ἵνα μὴ εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν" (Λουκ. 22,46). Ας γρηγορούμε προσευχόμενοι, αδελφοί μου, να φύγει γρήγορα ο πειρασμός πίστεως που απειλεί τον τόπο μας.






Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε