Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Καμά ήντα λέει το μαυράδι;;

Πραγματικά απίστευτη ομολογία από έναν εκπρόσωπο του χώρου τους.
Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε Θέατρο όπου παιζόταν μια παράσταση που αναφερόταν στον ΠΑΟΚ(!) Οι ..Θεατράνθρωποι έσπευσαν να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους .

Προσέξτε τι λέει ο Σκηνοθέτης:




Δηλαδή οι ίδιοι οι "προοδευτικοί" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ...ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ!

Είναι τα ίδια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που υβρίζουν τον Ιησού Χριστό,προβάλοντας "ερωτικές; σκηνές" και χαρακτηρίζοντας "φασίστες" και "θρησκόληπτους" όσους αντιδρούν!

Είναι οι ίδιοι...Τατσόπουλοι που ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ,αλλά θα έτρωγαν ευχαρίτως ξύλο από τους Τούρκους,αν τους έθιγαν τον Κεμάλ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

Όσο για τους "προοδευτικούς";Για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκαν,αποκαλύπτοντας τον ΑΚΡΑΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε