Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ"!

Το Γερμανικό Ινστιτούτο IWH εκτιμά ότι προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών, θα πρέπει να υποθηκεύσει περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου- όπως τα ελληνικά νησιά – ως αντάλλαγμα για τα δάνεια που παίρνει στο πλαίσιο του πακέτου...
διάσωσης. Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου, «αν η χώρα δεν μπορέσει να εξυπηρετήσει το χρέος της, τότε οι ομολογιούχοι θα βρεθούν με ζημιές». «Και εάν ο Γερμανός φορολογούμενος πρέπει να πληρώσει – συνεχίζει – τότε θα πρέπει να βρεθεί ένα τίμημα και για τον έλληνα φορολογούμενο.» Καταλήγοντας, το Γερμανικό Ινστιτούτο επισημαίνει ότι με δεδομένο ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν μπορεί να πληρώσει, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία – και συγκεκριμένα τα νησιά – αξίζουν περισσότερο από το χρέος και θα ήταν μία καλή λύση να υποθηκευτούν.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε