Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκαν Αντιδήμαρχοι-Πρόεδροι Επιχειρήσεων

zorzos-siboyloi0000.jpgΣε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα Γραφεία της Θηραϊκής Πολιτείας ο νέος Δήμαρχος κ. Ζώρζος ανακοίνωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του τα ονόματα για τις θέσεις των τριών Αντιδημάρχων αλλά και των Προέδρων των Δημοτικών Επιχειρήσεων καθώςκαι του Δημοτικού Συμβουλίου.


Οι τρεις νέοι Αντιδήμαρχοι είναι : Α΄ Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Πολεοδομίας ο κ. Μάρκος Καφούρος, Ο κ. Ζώρζος Ανδρέας που αναλαμβάνει τον τομέα της καθαριότητας και ο κ. Γιάννης Αργυρός που αναλαμβάνει τον τομέα του Τουρισμού. Πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προταθεί ο κ. Γιώργος Μητροπίας , Πρόεδρος στην Δημ.Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ο κ. Νίκος Καμπουράκης και πρόεδρος της Μονομετοχικής ο κ. Νίκος Σιγάλας ( Βουτσάς).


Ο κ. Δήμαρχος δεν ανακοίνωσε ονόματα Αντιπροέδρων καθώς και ονόματα που θα προτείνει να συμμετάσχουν στις πολύ σημαντικές επιτροπές που προβλέπει ο Καλλικράτης ενώ για την ΔΗΚΕΘ δεν ανακοινώθηκε όνομα αφού ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η μορφή της.Τέλος ο κ. Ζώρζος ανακοίνωσε ότι θα προτείνει για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον κ Άρη. Χλωρίδη.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε