Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νέα επιστολή - προειδοποίηση στη Louis..

Γράφει η Δέσποινα
Ε, οχι οτι δεν είναι οικολόγος η Μπιρμπίλη! (την έχετε παρεξηγήσει!)
Προειδοποίηση και νέα διορία στη Louis Hellenic Cruises απηύθυνε με επιστολή της η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη για την καθυστέρηση της εταιρείας να προχωρήσει σε δράσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε το ναυάγιο του Sea Diamond στη Σαντορίνη.

Η κ. Μπιρμπίλη έθεσε νέα αυστηρή προθεσμία στην πλοιοκτήτρια εταιρεία προκειμένου μέχρι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου να υποβάλει λεπτομερές σχέδιο και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των δράσεών της.


Σύμφωνα με τον Τύπο,


Σε επιστολή της, η Τίνα Μπιρμπίλη υπενθυμίζει ότι
από τον Μάρτιο έχει συμφωνηθεί σχέδιο δράσης, την υλοποίηση του οποίου έχουν αναλάβει η εταιρεία και το Λιμενικό Ταμείο Θήρας.
Μετά την καθυστέρηση, είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο κατά την οποία η πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε δεσμευτεί να υποβάλει σχέδιο δράσης ώς το τέλος Ιουνίου, αλλά τέσσερις μήνες μετά δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, όπως επισημαίνεται στην επιστολή της υπουργού.

Το υπουργείο τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει σχέδιο δράσης για την περιβαλλοντική παρακολούθηση της περιοχής του ναυαγίου, του οποίου την υλοποίηση είχε αναλάβει η πλοιοκτήτρια εταιρεία σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Θήρας. Στις αρχές Ιουνίου, με επιστολή, αλλά και σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων με στελέχη της εταιρείας, το υπουργείο είχε ζητήσει την υποβολή λεπτομερούς σχεδίου δράσεων ως το τέλος Ιουνίου.
Τέσσερις μήνες μετά, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, η εταιρεία δεν έχει ακόμη προβεί σε καμία ενέργεια, γι΄ αυτό και απεστάλη νέα επιστολή.


Άσχετο, αλλά....

Υ.Γ. Δεν κατανοούμε με ποιά λογική, η κ. Μπιρμπίλη επιμένει να εμφανίζεται σαν κακομοίρα. Αχτένιστη δηλαδή και απεριποίητη. Ούτε γιατί επιμένει στο ύφος "είμαι μια προβληματισμένη κακομοίρα" (καλά, το δευτερο το βλέπουμε..) Εδω, ακόμη και η κυρία Άννα (για να μην πούμε για την κυρία Αλέκα...) ημέρεψε και ομόρφυνε, απέκτησε στύλ, γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ η κ. Τίνα;

Α) Μήπως έχει το σύνδρομο της λύπησης;

Β) Μήπως μας "φωνάζει" οτι "μην βλέπεται που έγινα υπουργός, στην ψυχή παραμένω μια απλή γραμματέας"
Γ) έχει το αριστερό σύνδρομο; (είμαι άλουστη, αλλά διαβάζω Μπρέχτ)
Δ) δεν έχει χρήματα να πάει κομμωτήριο;
Ε) δεν έχει χρόνο να πάει κομμωτήριο γιατί εκκρεμούν ενα σωρό υποθέσεις στο υπουργείο
Ζ) δεν έχει ή δεν ακούει καμιά -λαικιά- φιλενάδα της που της λέει να κοιτάει λίγο παραπάνω τον εαυτό της;

Λεζάντα
. (οχι άλλο μπαταρισμένο βαπόρι...!)
Η μοναδική φωτογραφία που βρήκα την κ. Τίνα να χαμογελάει και να είναι κομψή (κι εγω παρεξηγημένη είμαι, το καλό σας θέλω...)

Μην σας παραπλανούν οι λέξεις. Το σχόλιο είναι πολιτικό. Πολιτικότατο θα έλεγα...
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε