Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Καλύμνιοι: Γράφουμε, γράφουμε, γράφουμε κι απάντηση ΔΕΝ παίρνουμε!


Στείλαμε ανοιχτή επιστολή στον ΑΓΕΣ κ. Φράγκο Φραγκούλη και στον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Απάντηση καμμιά. Η Κάλυμνος είναι πολύ μακρυά για να ακουστεί. Τα Ίμια είναι πολύ μικρά για να φανούν από την Αθήνα.
Οι Καλύμνιοι είμαστε πολύ λίγοι για να ασχοληθεί κάποιος μαζί μας. Το πολιτικό..

παιχνίδι είναι πολύ σκληρό και πολύ μεγάλο για να "χαλάσει". Όλα στο βωμό του πρόσκαιρου οφέλους. Πάνω απ' όλα τα γαλόνια του Αρχηγού, οι γνωριμίες, οι καλές σχέσεις, οι επαφές.
Η διαμαρτυρία μας είναι βουβή. Δεν ακούγεται. Ακούγονται όμως τα παπαγαλάκια. Άστους να φωνάζουν τους παλιονησιώτες. Θα λένε, θα λένε στο τέλος θα βαρεθούν. Σιγά μη βγάλει το ΓΕΣ ή το ΥΕΘΑ μια ανακοίνωση. Σιγά μην αποκαταστήσει τα πράγματα.
Μείγμα αδιαφορίας και μικροπολιτικού οφέλους. Καλά εκ μέρους των πολιτικών το είχαμε συνηθίσει. Αλλά και εκ μέρους του Στρατού;
Εκεί στο ουζερί το καλυμνιώτικο πουλήθηκαν όλα κύριε Αρχηγέ; Πως να την πούμε τώρα; Τη "Συμφωνία του Ουζερί" με το τοπικό πολιτικό κατεστημένο; Κι οι άνθρωποι; Δεν τους λογαριάζετε;
Κι εμείς τι να κάνουμε; Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι με παιδιά φαντάρους. Ούτε διακόπτες μπορούμε να κλείνουμε, ούτε υψηλές γνωριμίες έχουμε. Να κάνουμε ένα τάμα στον Άγιο μη και δεν υπάρχει στρατιωτικός διοικητής στο ΤΕ το χειμώνα; Να ανάψουμε κι ένα κεράκι μη και κλείσει το Σύνταγμα αφού Συνταγματάρχη δε βλέπομε; Πολλοί που δε ζουν εδώ θα κοροϊδέψουν. Που να καταλάβουν αυτοί. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ είναι τρόπος ζωής βλέπεις. Κι η Αθήνα είναι πολύ μακρυά Αρχηγέ. Έτσι δεν είναι;


πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε