Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Καταγγελία για το ξενοδοχείο hotel artemis στην Σαντορίνη"



"Πήρα τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμου και κάλεσα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια κράτηση τον Αυγουστο.μια κυρια που μου απάντησε ειχε το θρασος να μου πει οτι υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια αλλα οχι... για τους δικαιούχους κοινωνικου τουρισμου. οτι ειχαν τελειωσει.ντροπή και αισχος .το συγκεκριμενο ξενοδοχειο είναι στο βιβλιαρακι που μου δωσανε απο τον οργανισμό." ------------------------------------------------------------------------------------- "Όταν θα κλείνεται δωμάτια στα ξενοδοχεία που αναγράφονται στην λίστα του μπλόκ κοινωνικού τουρισμού μην το αναφέρεται από το τηλέφωνο γιατί κατά 99% θα σας πουν ότι είναι γεμάτα όλα τα δωμάτια. Κάντε την κράτηση και όταν πάτε εκεί ενημερώστε τους ότι είσαστε με εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και αν σας φέρουν σντίρηση μπορείται καλιστα να κάνετε καταγγελία επώνυμη." ------------------------------------------------------------------------------------ "επειδη εχω παει και γω αρκετες φορες διακοπες με αυτα τα εισητιρια, ειναι πολλα ξενοδοχεια- ενοικιαζομενα δωματα που εχουν αυτη την πολιτικη την οποια την εφαρμοζουν παρα πολλοι επειδη εκεινη την εποχη εχει ως επι το πληστον περισσοτερο τουρισμο. οποτε καλυτερα λενε να παρουμε τα χρηματα τωρα παρα μετα απο καιρο απο το ταμειο του οεε. προφασιζομενοι λοιπον το ποσοστο κλινων! που εχουν δοσει στον οεε (γιατι δεν ειναι ολα τα δωματια μεσα αλλα ενα ποσοστο επι των κλινων του ξενοδοχειου) λενε οτι δεν εχουν δωματια. οποτε αναγκαζεσαι να πας η αλλη εποχη ησε αλλο ξενοδοχειο μικροτερης κατηγοριας. σας ευχαριστω." ------------------------------------------------------------------------------------- "μα άν όντως έχουν τελειώσει τα δωμάτια απο το ξενοδοχείο, τι μπορεί να κάνει παραπάνω η κυρία υπεύθυνη; Όπως έχει δικαίωμα να διαθέτει τα δωμάτια με το συνηθισμένο τρόπο, έτσι έχει και δικαίωμα να διαθέτει δωμάτια για πελάτες διαμέσω του κοινωνικού τουρισμού. πραγματικά ώρες και φορές δε μπορώ να καταλάβω την ανάγκη σας αντιτίθεσται.. και στο φινάλε-φινάλε, είναι απο τη μία το hotel αρτεμις και απο την άλλη μια ανώνυμη καταγγελία. Ποιός νικάει; και προς θεού, δεν έχω συμφέροντα απο το οποιοδήποτε hotel άρτεμις! λίγη λογική εκει έξω;;!!" ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/hotel-artemis.html

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε