Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Η Σελήνη είναι εδώ.Η Σελήνη είναι εδώ.

Βρίσκεται στην Σαντορίνη εδώ και πολλά χρόνια κι έχει γράψει την δικιά του ιστορία δημιουργώντας μάλιστα «σχολή» στον χώρο της γαστρονομίας και παροχής υπηρεσιών των συναφών υπηρεσιών.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εστιατορίου «Σελήνη» που υπογράφει ο κ. Γιώργος Χατζηγιαννάκης,

Μετά από 24 χρόνια στα Φηρά μετακομίσαμε στον Πύργο στη μέσα πλατεία του δημοτικού σχολείου. Από τις 11 εώς τις 21 Μαΐου το εστιατόριο λειτούργησε με δοκιμαστικό μενού 5 πιάτων ενω από τις 22 Μαΐου εώς το τέλος Οκτωβρίου θα λειτουργεί με την πλήρη κάρτα του.
Στην κουζίνα και φέτος είναι η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, στη σάλα η Γεωργία Τσάρα, στο μπαρ ο Φάνης Κορωνάκης, ενώ στα γλυκά ένας νέος συνεργάτης ο Θοδωρής Μουσίδης, που θα έχει την ευθύνη του ζαχαροπλαστείου του δεύτερου χώρου που θα λειτουργήσει στο τέλος Μαΐου και εκτός από γλυκά θα έχει wine bar με όλα τα σαντορινιά κρασιά που θα συνοδεύονται από γευστικές προτάσεις σαντορινιάς κουζίνας και delicatessen σαντορινιών προϊόντων. Και οι δύο χώροι βρίσκονται μέσα στο συγκρότημα του λαογραφικού μουσείου Δρόσου-Χρυσού, το οποίο επίσης θα λειτουργήσει στο τέλος του μηνός με ελεύθερη είσοδο.

Tα μαθήματα μαγειρικής έχουν ήδη ξεκινήσει όπως και μαθήματα οινογνωσίας.

για πληροφορίες,
Εστιατόριο Σελήνη, Σαντορίνη
Τηλ: 2286022249 , Fax: 2286024395
Email: selenegr@otenet.gr - Website: http://www.selene.gr/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε