Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κανταρέ...

Ο κ. Iσμαήλ Kανταρέ τελικά δεν θα μας κάνει την “τιμή” να μας επισκεφτεί με δικαιολογία τα ρατσιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που τον οδήγησαν στο συμπέρασμα οτι…δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού…(στην Ελλάδα προφανώς!) και γι' αυτό το λόγο η επίσκεψη του θα ήταν άκαιρη!.

Ί
σως θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον εν λόγω “διανοούμενο”, (και έναν απο τους κύριους παράγοντες της καλλιέργειας του εθνικιστικού αλβανικού μίσους εναντίον των γειτόνων της χώρας του) κάποιες δηλώσεις του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας(κάτι που το χάρηκε ιδιαίτερα) όταν σε αναφορά στους Έλληνες είπε (περίπου, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς την έκφραση) οτι ήταν …βάρβαροι απο την αρχαιότητα….!.

Πιθανότατα ο ίδιος αισθάνεται βαθιά “αντιράτσιστης” όταν κατηγορεί έναν ολόκληρο λαό για έλλειψη πολιτισμού, αυτή άλλωστε είναι και η “μοντέρνα” άποψη των “ανθρώπινων δικαιωμάτων” όπου στοχοποιούνται ολόκληροι λαοί όταν κάποια συμφέροντα το επιτάσσουν(παράδειγμα οι Σέρβοι). Ίσως θα πρέπει να μας διδάξουν λίγο πολιτισμό οι συμπατριώτες του κοσσοβάροι που πούλαγαν τα όργανα των αμάχων που δολοφονουσαν.

Και μια απορία για να τελειώνω: στους “απολίτιστους” συμπεριλαμβάνει άραγε και τους γλοιώδεις τύπους που τον παρακαλούνε να αλλάξει γνώμη και να μας κάνει την “τιμή" να μας επισκεφτεί τελικά;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε