Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

"O tempora o mores" - Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το κατοχικό καθεστώς "νομιμοποίησε" το εμπόριο λευκής σαρκός.


Δυστυχώς δεν πρόκειται περί αστείου ή έστω για μια απο τις συνηθισμένες "αντιπολιτευτικές" ...υπερβολές.
Το κατοχικό καθεστώς των σφετεριστών της εξουσίας δύο ημέρες πρίν γιορτάσουμε την έλευση του Σωτήρα και Απελευθερωτή του κόσμου Ιησού Χριστού, έδειξε για άλλη μια φορά το μισάνθρωπο και αντίχριστο στην κυριολεξία πρόσωπό του.
"...την προπαραμονή των Χριστουγέννων η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στις εκδιδόμενες γυναίκες αλλά και στα κυκλώματα σωματεμπόρωνεξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις» αποποινικοποίησε την παράνομη πορνεία μετατρέποντας την σε πταισματική παράβαση! καθώς με το νόμο 3904 του 2010 που τιτλοφορείται «


Με την παράγραφο επτά του άρθρου 31 ο εν λόγω νόμος ακυρώνει τον παλαιότερο νόμο 2734/1999 που προέβλεπε τη σύλληψη των παράνομα εκδιδόμενων γυναικών και των ιδιοκτητών μη αδειοδοτημένων οίκων ανοχής και την επιβολή ποινής φυλάκισης μέχρι δυο έτη..."

(http://koukfamily.blogspot.com)



Δεν έχει πια απολύτως κανένα νόημα να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας διατυπώνοντας την κοινότυπη πλέον ερώτηση "τί άλλο περιμένουμε να δούμε για να καταλάβουμε ποιοί μας κυβερνούν".

Είμαστε υπο ξένη κατοχή με μία κυβέρνηση που έχει ξεπεράσει σε ανηθικότητα και μισανθρωπία ακόμα και τους νεοταξίτες "εκπαιδευτές" της.

Πρίν απο λίγα χρόνια (2006) ο "σεμνός και ταπεινός" Αλογοσκούφης κατέθετε έναν προϋπολογισμό που παρουσίαζε τους Έλληνες 25% πλουσιότερους εντάσοντας σε αυτόν και τον τζίρο απο την πορνεία, αναγνωρίζοντας εμμέσως ως ...επαγγελματική δραστηριότητα που συμμετέχει στο ΑΕΠ τα κέρδη απο την σεξουαλική "εμπορική" εκμετάλλευση γυναικών και παιδιών.

Τότε η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.
Απο εκείνη την στιγμή άρχισε το μακρύ κατηφορικό ταξίδι του ευτελισμού της τιμής της χώρας μας , αρκετά πριν γίνει αντικείμενο αξιολόγησης των σιωνιστικών κέντρων "πιστοποίησης".
Το πρώτο θεμέλιο λιθάρι στον βωμό του αντίχριστου είχε ήδη μπεί.

Τότε ο σημερινός σφετεριστής "αντιεξουσιαστής της εξουσίας" έλεγε:
" 'Αναγνωρίσαμε', μας καταλογίζουν με ειρωνία, 'το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου', που σήμερα με τα τερτίπια της Νέας Δημοκρατίας σώζει την Ελλληνική οικονομία. Και ως εκ τούτου ξυπνήσαμε όλοι 25% πλουσιότεροι".
Ενώ τρείς μήνες πριν κλέψει την ψήφο του Ελληνα πολίτη ανάμεσα στα άλλα ψέματα έλεγε:

«Δεσμεύομαι να αναστρέψω το σημερινό ήθος και ύφος εξουσίας της κυβέρνησης της ΝΔ»
Σήμερα που το καθεστώς έχει πετάξει κάθε μάσκα, τα δείγματα αυτής της ...ανατροπής είναι πλέον ορατά ακόμα και απο τον πιό φανατικό οπαδό του "νέου πατριωτισμού" και του "4ου δρόμου προς τον σοσιαλισμό", ενώ ο Ελληνικός λαός μαθαίνει με τον τραγικώτερο τρόπο την αληθινή απάντηση στο ρητορικό προεκλογικό δίλημμα του σφετεριστή της εξουσίας "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα".
Ένα λοιπόν απο τα πολλά δείγματα της "νέας ηθικής" της κατοχικής μας κυβέρνησης, είναι και η νομοθετική "ασυλία" που παρέχει ο νόμος 3904 του 2010, σε κάθε είδους μαστρωπό και νταβατζή.
Είναι πλέον πταίσμα το να φυλακίζεις και να βασανίζεις την ημέρα ανήλικα κορίτσια και αγόρια απο τη Νιγηρία, το Μπαγκλαντές , την Αιθιοπία και να τα εκδίδεις το βράδυ στα στενά της πλατείας Δημαρχείου.
"Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων" έλεγε ο προϊστάμενος του Χάρη Καστανίδη , του Γ. Ραγκούση, του Γ. Παπακωνσταντίνου, του Δ. Δρούτσα, του Ε. Βενιζέλου, του Χ. Παπουτσή και του Ν. Σηφουνάκη οι οποίοι συνεργάστηκαν για να κατασκευάσουν αυτο το κατάπτυστο μνημείο ανηθικότητας που χώρεσε μόνο σε δύο γραμμές της παραγράφου 7 του άρθρου 31 του νόμου
3904.
Ψέματα , κοροϊδία,εθνικό ξεπούλημα, καταστρατήγηση του Συντάγματος, αμαχητί παράδοση της χώρας σε ξένη κατοχή και προσπάθεια "επιμήκυνσης" αυτής της κατοχής, αποδόμηση και αποεθνικοποίηση της παιδείας, επιβράβευση των μεγαλοφοροφυγάδων μεσω της "περαίωσης", απαλλαγή των καναλαρχών απο την υποχρέωση καταβολής φόρου επι των εσόδων απο διαφήμιση, κάλυψη των πετρελαιάδων που ανεβάζουν όποτε και όσο θέλουν τις τιμές των καυσίμων, καλλιέργεια του διχασμού και της διχόνοιας στον λαό μέσω του φασιστικού κοινωνικού αυτοματισμού,τρομοκράτηση των Ελλήνων με απειλές και πλύση εγκεφάλου μέσω της ρήσης "μαζί τα φάγαμε" και τέλος επιβολή της πιο στυγνής δικτατορίας με το πρόσχημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του πρωτοφανούς στην ιστορία μαζικού ηλεκτρονικού φακελώματος μέσω της "κάρτας του πολίτη".
Πόσα ακόμα θα χωρέσουν στο καζάνι της λαϊκής ανοχής πρίν αυτό εκραγεί;



πηγή:klassikoperiptosi.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε