Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ζήτησαν βοήθεια – τους έδωσαν συνέδριο


Γράφει ο Π. Μυτιληναίος

Δεν γνωρίζουμε εάν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του Sea Diamond έφυγαν ικανοποιημένα από την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Σύρο, σίγουρα όμως εμείς δεν είμαστε Περιμέναμε μια πιο ουσιαστική βοήθεια. Δυστυχώς αυτό που ακούσαμε είναι ότι θα διοργανώσουν συνέδριο στην Σαντορίνη με θέμα την θαλάσσια ρύπανση από τα ναυάγια!!! Ο κ. Μαχαιρίδης ταυτιζόμενος όπως φαίνεται απόλυτα με τον κ. Διαμαντίδη είπε στους συμπατριώτες μας «μακριά από μένα το πικρό ποτήριον τούτο» και συμπλήρωσε ότι το «θέμα του Sea Diamond δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης!!!!!.» Τι να το κάνουμε το συνέδριο κ. Περιφερειάρχη; Σε τι θα βοηθήσει το πρόβλημά μας; Έχουμε χορτάσει από συνέδρια και λόγια, δεν θέλουμε να ακούσουμε άλλα. Περιμέναμε μια πιο υπεύθυνη στάση τόσο από τον κ. Μαχαιρίδη όσο και τον κ. Πουσσαίο, γιατί η Σαντορίνη τους τίμησε στις εκλογές και με το παραπάνω.Το ερώτημα που βάζουμε στον κ. Μαχαιρίδη και θα περιμένουμε μια απάντηση είναι: - Εάν το ναυάγιο του Sea Diamond είχε γίνει στη Ρόδο και του ζητούσαν οι Ροδίτες βοήθεια απλά θα τους διοργάνωνε ένα συνέδριο;

Ας είμαστε σοβαροί. Δεν είναι υπεύθυνη αντιμετώπιση του προβλήματος αυτή.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε