Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Εντυπωσιακές εικόνες parkour στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη διοργανώθηκε το Σάββατο, το 5ο «Red Bull Art of Motion» για το 2011, όπου μερικοί από τους καλύτερους traucer του κόσμου έκαναν parkour σε μια φανταστική διαδρομή, με πραγματικά κτίρια για εμπόδια, που εντυπωσίασε τους αθλητές.

Θαυμάσια εμπειρία για το πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στα σοκάκια του νησιού απολαμβάνοντας εξαιρετικό θέαμα και προσπάθειες που έκοβαν την ανάσα.
Εντυπωσιακές εικόνες από τον αγώνα στη Σαντορίνη

Νικητής αναδείχθηκε ο Λετονός Πάβελ Πέτκουνς, δεύτερος ο Γάλλος Γίοαν Λερού και τρίτος ο Βέλγος Γκαετάν Μπουιγιέτ.

Δεκαπέντε διαγωνιζόμενοι από ολόκληρο τον κόσμο αναμετρήθηκαν στην πιο «φυσική» πίστα parkour του κόσμου, τα λευκά σπίτια στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης, όπου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες της διαδρομής βάζοντας το δικό τους προσωπικό στίγμα.



Το διαφημιστικό της Red Bull για τον αγώνα στη Σαντορίνη: